Bejelentés


drhajnalattila Jó egészséget!

Vendégkönyv

Kérem írja meg véleményét, tapasztalatát.

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Ali Anikó [ 2016-02-19 18:23 ]

Már régen írtak az oldalra... Én mindenképpen szeretném hirdetni, hogy olyan barátságos és családi kiszolgálást kaptunk itt, amit semelyik nagy budapesti magánkórház nem tudott nyújtani.
Itt átérezték a problémánkat, együtt gondolkodtunk, hogy hogyan lehet megoldani és Dr. Hajnal főorvos úr személyesen hívott vissza minket a megoldással. Sehol máshol még a közelében sem voltak ennek az emberi odaadásnak (az árról és a gyorsaságról már nem is beszélve, mert abban is verhetetlenek :)). Köszönjük!Hirsch Gyuláné [ 2012-09-18 22:34 ]

Igaz az a mondás, hogy Nyíregyházán egy nögyógyászat van és egy nögyógyász.! Természetesen a Hajnal föorvos úrról van szó. Köszönöm a kedvességét, türelmét és hozzáértését.
Hirsch GyulánéDinnyésiné Zsuzsa [ 2012-01-19 18:52 ]

A kórházban szerzett kevésbé jó tapasztalatok után jelentkeztem be a Magánklinikára nögyógyászati vizsgálatra. Itt végre azt éreztem, hogy figyelnek rám, nem 2 perc alatt intézik el a problémámat. A Hajnal föorvos úr türelmes, kedves volt, számomra is érthetöen elmagyarázott mindent, nyugodt légkörben zajlott a vizsgálat, a megbeszélés. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Dinnyésiné Zsuzsa